Kärkimies Álvaro Morataa on huhuttu yhä vahvemmin hyökkääjäpulasta kärsivän Valioliigan Arsenalin riveihin loppukaudeksi, mutta toistaiseksi Real Madridin suunnalla on ollut asian suhteen hiljaista. Nyt 21-vuotias hyökkääjä on kuitenkin itse vihjannut siirron olevan hyvinkin mahdollinen.

Vastuun saaminen Los Blancosin hyökkäyksessä ei ole ollut Moratalle helppoa ja houkutus hakea peliminuutteja toisaalta kasvaa jatkuvasti.

– Real Madrid on ollut joukkueeni pienestä pojasta saakka ja tulee olemaan sitä koko elämäni, mutta minusta tärkein asia on se, että oma rooli joukkueessa on merkittävä, Morata kertoi Minuto 116:lle.

– Jos minusta tuntuu että näin ei ole, katson muita vaihtoehtoja. Jalkapallossa on vaikea pysyä huipulla, etenkin Real Madridin kaltaisessa seurassa.

Moratan mukaan jokaiseen mahdollisuuteen on pakko tarttua, oli kyse sitten vaikka ”jämäminuuteista”.

– Ykkösjoukkueeseen nouseminen on mutkikasta, kaikki eivät pysty siihen oikealla tavalla. Jos oppii käsittelemään asian oikein, ymmärtää joka minuutin arvon. Kenties viidessä tai kymmenessä minuutissa pitää pystyä ratkaisuihin – jokainen minuutti jalkapallossa on kullanarvoinen, Morata pyöritteli.

Näitä kultaisia minuutteja olisi keväällä todennäköisesti enemmän tarjolla Arsenalissa. Lainasiirto saattaisi olla voitto kaikille; Arsenalin ei uskota etsivän nyt kuin akuuttia apua hyökkäykseensä, Morata saisi kaipaamaansa vastuuta ja Real Madrid mahdollisesti hyvän tuntuman keväällä saaneen pelaajan takaisin riveihinsä kauden päätteeksi.