Real Madridin Ángel Di Marían poistuminen vaihtoon Celta-ottelussa nivusistaan kiinni pidellen jaksaa edelleen puhuttaa. Real-luotsi Carlo Ancelotti ei kuitenkaan halua enää tapaukseen palata, eikä johda myöskään jatkotoimenpiteisiin.

– Pelaaja on antanut selityksensä ja meidän pitää uskoa mitä hän sanoo. Jos joku piti sitä rivona eleenä, hän on pyytänyt anteeksi ja asia on loppuun käsitelty, Ancelotti totesi AS:n mukaan.

– Hänet on nimetty mukaan joukkueeseen, eikä hänellä ole mitään ongelmia Bernabéulla. Kannattajat vaativat paljon pelaajilta, mutta osoittavat myös kiintymystään, eikä mitään harmeja ole tiedossa. Asian on nyt syytä hautautua, sillä me tarvitsemme Di Maríaa tällä kaudella.

Di María on siis Ancelottin ryhmässä Copa del Reyn ottelussa Osasunaa vastaan perjantaina. Avauksessa argentiinalaista ei kuitenkaan nähdä, mutta kohu ei ole syynä tähän.

– Hän ei aloita, koska peluutan jotakuta tuoreemmilla jaloilla otteluun pääsevää pelaajaa. Hän on täysin pelikunnossa ja tyytyväinen täällä. Hän on rento, suhteet joukkuekavereihin ovat hyvät ja hän tekee töitä hyvän kauden eteen, Ancelotti julisti.

– Hän ei aloita, mutta syy ei ole se [tapaus].