Barcelona kaatoi vuoden ensimmäisellä La Liga -kierroksella Elchen kotonaan maalein 4-0. Lionel Messiä ei nähty kokoonpanossa, ja Neymar vaihdettiin kentälle vasta kymmenen minuuttia ennen loppua. Barca jyräsi voittoon Alexis Sánchezin ja Pedron maaleilla.

– Näimme tosi-tv:tä televisiosta. Kahden minuutin jälkeen Barcalla oli laukaus maalia kohti, seitsemän minuutin jälkeen maali, 14 minuutin jälkeen se oli 2-0. Suljin television katsoakseni jotain muuta. Ei siitä tullut ottelua, Atlético Madridin päävalmentaja Diego Simeone sanoi lehdistötilaisuudessa.

– Heiltä kesti 15 minuuttia tehdä sama, minkä me teimme 78 minuutissa. Ja Neymaria lepuutettiin, Messi oli toipilaana, (Sergio) Busquets ei pelannut.

Atlético ja Barcelona kohtaavat tulevana lauantaina yhdessä kevään odotetuimmista otteluista.

– Uskokaa tai älkää, vannon, etten (ajattele Barcaa). Ajattelen vain Valenciaa, Simeone sanoi viitaten tiistain Copa del Rey -otteluun.

– Meille Copa del Rey on hyvin tärkeä. Haluamme pelata hyvin tässä ottelussa, joka tulee olemaan vaikea. Sen jälkeen puhutaan lauantain suuresta ottelusta.