Barcelonan lääkärit ovat antaneet Lionel Messille peliluvan. Argentiinalainen on käytettävissä jo keskiviikon Copa del Reyn ottelussa Getafea vastaan.

Messin loukkaantumisesta on 58 päivää. Hyökkääjä loukkasi jalkansa 10. marraskuuta pelatussa ottelussa Real Betisiä vastaan.

– Hänestä tuntuu hyvältä ja hän on kokoonpanossa. Hän vain tarvitsee otteluita. Olisi ollut liian aikaista peluuttaa häntä sunnuntaina, Barcelonan päävalmentaja Gerardo Martino sanoi lehdistötilaisuudessa.

Messin lisäksi Sergio Busquets palannee kokoonpanoon. Busquets oli pelikiellossa viikonlopun kierroksella.

Xavi, Dani Alves ja Marc Bartra ovat sen sijaan huilivuorossa. Bartran kohdalla kyse on varotoimenpiteesta, vaikkei varsinaisesta loukkaantumisesta ole kyse. Xavilla on pientä vaivaa pohkeensa kanssa, ja Alves on flunssassa.