Real Madrid isännöi vuoden ensimmäisessä ottelussaan Celta Vigoa. Onko vierailla mahdollisuuksia yllätykseen?

Loukkaantumiset

Real Madrid

Sami Khedira
Fábio Coentrão
Raphaël Varane

Celta Vigo

Samuel
Mario Bermejo
Andreu Fontàs

Edelliset ottelut

Real Madrid

Paris Saint-Germain – Real Madrid 0-1 (ystävyysottelu)
Valencia – Real Madrid 2-3 (La Liga)
Real Madrid – Olímpic Xàtiva 2-0 (Copa del Rey)

Celta Vigo

Celta Vigo – Osasuna 1-1 (La Liga)
Athletic Bilbao – Celta Vigo 4-0 (Copa del Rey)
Real Valladolid – Celta Vigo 3-0 (La Liga)

Edellinen keskinäinen ottelu

Celta Vigo – Real Madrid 1-2 (La Liga, 10.3.2013)

Arvio

Joulutauko alkaa olla lusittu myös Real Madridin osalta. Oikeastaan Real otti jo varaslähdön kevään koitoksiin pelaamalla ystävyysottelun PSG:tä vastaan. Sen ottelun ainoasta maalista vastasi nuori Jesé, jonka espanjalaismedia haluaisi nähdä useammin Realin pelaavassa kokoonpanossa.

Maanantain ottelu on molemmille tärkeä. Barcelona ja Atlético Madrid voittivat jo kierroksen omat ottelunsa, joten Real on juuri nyt kahdeksan pisteen päässä kärkikaksikosta. Celta sen sijaan taistelee tiukasti putoamista vastaan. Voitto nostaisi Luis Enriquen joukkueen kolmen pisteen karkumatkalle punaisesta viivasta.

Pohjevammasta toipunut Gareth Bale palannee Realin kokoonpanoon. Pelikieltonsa kärsinyt Pepe tehnee paluun puolustuslinjaan. Real pääsee otteluun aika lailla parhaalla mahdollisella kokoonpanolla, joten Celtan mahdollisuus pisteisiin on marginaalista luokkaa.