Pitkään jäissä olleet Xabi Alonson jatkosopimusneuvottelut Real Madridin kanssa ovat viimein nytkähtäneet liikkeelle ja kaikki puhuu sen puolesta, että kokenut keskikenttämies olisi allekirjoittamassa kahden vuoden jatkon Los Blancosin kanssa.

Jatko Realissa tuntuisi olevan Alonson oman toivelistan kärjessä ainakin sen perusteella mitä mies itse kertoi El Mundon sunnuntailiitteen Fuera de Serie-Magazinen haastattelussa.

– Tässä joukkueessa pelaaminen on todella intensiivistä, niin hyvässä kuin pahassa. Olet koko ajan julkisuuden silmien edessä; paine, vaatimukset ja vastuu ovat täällä paljon suurempia. Tämä pitää tiedostaa todella tarkasti, jotta pystyy vastaamaan odotuksiin ja olla Bernabéun fanien suosiossa, Alonso sanoi haastattelussa.

– Onneksi olen itse saanut aina kokea olevani rakastettu niin seurassa kuin fanien keskuudessa.

Xabi Alonso on jo 35-vuotias ja myöntää, että vähitellen mietteet ovat siirtyneet myös uran jälkeiseen aikaan – mutta ei vielä.

– Vähän kerrassaan sitä rupeaa miettimään mitä voisi tehdä. Ensinnäkin haluaisin enemmän aikaa perheeni kanssa. Välillä ajattelen että voisin jatkaa jalkapalloilun parissa kenties valmentajana, välillä mietin jättäväni lajin kokonaan.

– Nyt tämän vuoden tavoitteet ovat kuitenkin voittaa mestaruuksia Real Madridin kanssa ja niiden jatkoksi maailmanmestaruus.