Kansainvälinen siirtoikkuna on vuodenvaihteen myötä jälleen avoinna. Monena vuonna pelaajasiirtojen osalta suurissa otsikoissa ollut Real Madrid ei tällä kertaa aio tehdä mitään liikkeitä pelaajien osalta.

Päävalmentaja Carlo Ancelottin mukaan markkinat ovat Los Blancosin osalta suljettuna, sekä ostojen että myyntien osalta.

– Minulla ei ole aiheeseen mitään lisättävää. Yhtään pelaajaa ei ole lähdössä, emmekä aio myöskään hankkia ketään. Markkinat ovat meidän osaltamme kiinni, Ancelotti sanoi torstaisen PSG-ottelun jälkeen Marcan mukaan.

Kiinnostavia pelaajia tällä hetkellä ovat ennen kaikkea kakkosmaalivahdin rooliin pysyvän tuntuisesti pudonnut kapteeni Iker Casillas sekä Xabi Alonso, jonka jatkosopimusneuvotteluissa kuultiin ensimmäisiä edistysaskeleita vasta juuri vuodenvaihteen alla.

– Casillas pelaa jatkossakin Mestarien liigaa ja Espanjan cupia, Ancelotti viittasi maalivahtiensa kierrättämiseen.

– Uskon että löydämme myös ratkaisun Xabi Alonson tilanteeseen ja pääsemme sekä seuraa että pelaajaa tyydyttävään ratkaisuun.