La Ligan alkukauden alisuorittajiin lukeutunut Málaga alkoi saada juonesta kiinni ennen joulua ja on nyt kymmenennellä sijalla sarjataulukossa. Joukkueen kapteeni Duda ei lähde iskemään pöytään sijoitustavoitteita, vaan lähtee jatkamaan nousuvirettä ottelu kerrallaan.

– Toivon että pystymme jatkamaan samaa rataa ja onni on puolellamme. Emme aseta mitään tavoitteita tässä vaiheessa, kyse on etenemisestä ottelu kerrallaan ja katsotaan mihin se meidät vie. Olemme pelanneet hyvällä tasolla ja joulun vapaat antoivat ansaittua lepoa joukkueelle, Duda sanoi Málagan verkkosivujen mukaan.

Hyvän vireen jatkaminen on kovalla koetuksella heti lauantaina, kun La Rosaledalle saapuu vieraaksi kärkiryhmä Atlético Madrid.

– Jokainen ottelu on tärkeä. Heillä on alla hyviä tuloksia, mutta meille tämä on vain yksi ottelu – vaikka vaikeammasta päästä. Olemme kuitenkin kotiyleisömme edessä ja minua kiinnostaa nyt vain lauantain ottelu eivätkä sen jälkeen tulevat.

– Meidän pitää todella pystyä pitämään kolme pistettä täällä, jos nousemme viikonloppuna 23 pisteeseen, kukaan joukkueen ympärillä ei enää puhu kriisistä, Duda painotti.