Real Madridin keskikenttämies Xabi Alonson jatkosopimuksen suhteen on tapahtunut vajaassa vuorokaudessa täyskäännös. Vielä perjantaina näytti käytännössä varmalta, että Alonso jättää Los Blancosin kauden jälkeen, mutta nyt Marcan tietojen mukaan tilanne on muuttunut täysin.

Nyt lehden saaman informaation mukaan Xabi Alonso on antanut agentilleen Iñaki Ibañezille ohjeet sopimusneuvottelujen käynnistämisestä, kun tähän saakka halukkuutta neuvotteluihin ei ole ollut nimenomaan pelaajan puolelta.

Neuvotteluita tuskin aloitetaan kuitenkaan ennen kuin pyhien jälkeen eli käytännössä loppiaisen mentyä.

Real Madridin puolelta neuvotteluita tuskin pyritään hankaloittamaan millään tavoin, sillä seura on monesti ilmaissut halunsa jatkaa Xabi Alonson sopimusta. Puheenjohtaja Florentino Pérez itse sanoi asiasta myös Xabi Alonsolle kuukausi sitten. Myös Cristiano Ronaldo on sanonut painavan sanansa jatkosopimuksen suhteen.

– Xabi on korvaamaton. Ei ole olemassa toista samanlaista, ”CR7” viestitti seurajohdon suuntaan.

– Xabi Alonson paluu on ollut erittäin tärkeää joukkueelle, Ronaldo viittasi myös keskikenttämiehen taannoiseen poissaoloon loukkaantumisen takia.