Xabi Alonson jatko Real Madridissa näyttää yhtäkkiä todennäköisemmältä kuin vielä jouluna, mutta seuran kiinnostus Borussia Dortmundin keskikenttämies Ilkay Gündoğania kohtaan on edelleen suuri. Vaikka Gündoğania on ensisijaisesti kaavailtu Alonson korvaajaksi, saatetaan kaksikko hyvin nähdä yhdessä Los Blancosissa ensi kaudella.

Gündoğanin isä ja edustaja Irfan Gündoğan kertoi, että Madridin suunnalta on oltu tiiviisti yhteydessä.

– Madridin kiinnostus poikaani kohtaan on melkoinen ja he haluavat neuvotella sopimuksesta, mutta tällä hetkellä emme voi tehdä mitään ennen kuin hä on toipunut täysin selkävammastaan. Kun hän pelaa säännöllisesti, voimme aloittaa keskustelun, isä-Gündoğan sanoi AS:lle.

23-vuotiaan Gündoğanin selkävaivat ovat käytännössä pilanneet pelaajan syksyn, vaikka alun perin asian piti hoitua lyhyellä levolla. Keskikenttämies palasi kuitenkin Dortmundin harjoitusvahvuuteen joulun alla ja hänen odotetaan olevan täydessä pelikunnossa Bundesliigan jatkuessa tammikuussa.

Gündoğan sopimus Dortmundissa on umpeutumassa, sillä hän hylkäsi kesällä tarjotun vuoteen 2017 ulottuneen jatkopaperin. Real Madridin ohella pelaajan perässä ovat ainakin Barcelona, Manchester United, Chelsea ja Arsenal.