Päävalmentaja Carlo Ancelotti tekee kaikkensa taivutellakseen tärkeän keskikenttämiehen Xabi Alonson jatkamaan sopimustaan seuran kanssa, mutta Real Madridin johtoportaassa kokeneen keskikenttämiehen lähtöä ensi kesänä pidetään jo miltei varmana.

Marcan tietojen mukaan Realin toimistolla pidetään jo ”90-prosenttisen varmana”, ettei Xabi Alonso solmi jatkoa seuran kanssa, vaan lähtee viimeistään kesällä muihin maisemiin.

Näkemystä puoltaa se, että seuran ja pelaajan kesken ei ole edes neuvoteltu vielä jatkosta, vaikka tammikuun alusta lähtien Xabi on oikeutettu neuvottelemaan suoraan myös muiden seurojen kanssa.

– Emme ole puhuneet sen enempää rahasta, kausista kuin mistään muustakaan, sillä mitään neuvotteluja ei ole käyty, Real-lähteet vahvistavat Marcalle.

Tietojen mukaan Real olisi tarjoamassa Xabille 2+1-vuotista jatkoa, joka tekisi hänestä yhden seuran parhaiten palkatuista pelaajista. Neuvottelujen aloittamisella alkaa kuitenkin olla kiire ja toistaiseksi keskikenttämies tai hänen agenttinsa Iñaki Ibañez eivät ole osoittaneet suurta halukkuutta istua samaan pöytään Los Blancosin edustajien kanssa.