Barcelonan maalivahtimetsästys jatkuu edelleen. Víctor Valdésille haetaan tarpeeksi kovan luokan korvaajaa nykyisen ykkösmaalivahdin suunnatessa mitä todennäköisimmin kesällä uusien haasteiden pariin.

Bundesligan Borussia Mönchengladbachin Marc-André ter Stegen on ollut veikkailujen kärkipäässä pitkin kulunutta syksyä yhdessä Napolissa pelaavan Pepe Reinan ja Atlético Madridissa palloja torjuvan Thibault Courtois´n kanssa. Courtois´n kohdalla suurin ongelma on se, että mies on lainalla Chelseasta, ja lontoolaiset tuskin miestä hevillä päästävät Barçaan. Kokeneempi Reina olisi puolestaan lyhytaikaisempi ratkaisu.

Katseet kohdistuvat nyt yhä tiiviimmin ter Stegeniin. Mönchengladbachissa nuoren maalivahdin lähtöön on jo puoliksi varauduttu.

– Toivomme, että hän jää meille, mutta kun Barcelonan kaltainen seura astuu kuvaan… Meidän on oltava realisteja, mutta toki pysyttävä toiveikkaina. Borussia-valmentaj Lucien Favre sanoi Marcan mukaan.