Barcelona nousi sunnuntaina kuilun partaalta voittoon, kun Getafe kaatui lukemin 5-2. Kahden maalin tappioasemassa Pedro otti joukkueen reppuselkäänsä, iski kolme maalia, syötti yhden ja hankki rangaistuspotkun.

– (Pedro) pelasi fantastisen ottelun. Mutta toisaalta, hän tekee aina maaleja. Pedron salaisuus on siinä, ettei hän koskaan anna periksi. Siksi jokainen valmentaja rakastaa häntä, Barcelonan päävalmentaja Gerardo Martino sanoi ottelun jälkeen.

Gerard Piquéllä oli heti ottelun alussa erinomainen tilaisuus viedä vieraat johtoon. Piquén epäonnistumisen jälkeen Getafe teki kaksi maalia jo ensimmäisen vartin aikana.

– Piquén olisi pitänyt viedä meidät johtoon. Sitten pelasimme surkeasti 10-20 minuuttia, jotka olisivat voineet käydä meille kalliiksi, Martino kertasi.

– Silti, pidimme kiinni tyylistämme ja pelasimme hyvin seuraavat 70 minuuttia. Jalkapalloilullisesti joukkue kehittyy peli peliltä. Mutta jos mietitään kehityskohteita, niin sellaisia ovat nollapelien pitäminen ja erikoistilanteiden puolustaminen.