Barcelonan tilanne näytti hyvin huonolta Getafen vieraana. Kotijoukkue johti 2-0, kun peliä oli takana vajaa vartti. Sitten iski Pedro. Loppulukemat Barcelonalle 5-2.

Sergio Escudero vei Getafen johtoon yhdeksän minuutin pelin jälkeen. Lafita tarjoili maaliin loistavan syötön.

Vain muutamaa minuuttia myöhemmin Pedro Leónin kulmapotku tavoitti Lisandro Lópezin, joka nikkasi lukemat 2-0:aan.

Reilun puolen tunnin jälkeen alkoi Pedro-show. Ensin Cesc Fàbregas syötti Pedron keskeltä läpi, ja espanjalainen nosti pallon yli Miguél Ángel Moyàn.

Seuraava maali syntyi seitsemän minuuttia myöhemmin. Pedro vapautettiin vasemmalta, pieni leikkaus sisään ja laukaus aivan takaylänurkkaan.

Hattutemppu täydentyi kaksi minuuttia edellisestä. Valencia-puolustuksen katko ei onnistunut, ja Pedro ehti ensimmäisenä irtopalloon.

Toisella puoliajalla Fàbregas kaunisteli lukemia. Kukapa muukaan maalin syötti kuin Pedro, joka tarjoili Fàbregasille loistavan keskityksen takatolpalle.

Viimeinen osuma syntyi rangaistuspotkusta. Pedro kaadettiin ja Fàbregas niittasi loppulukemat 5-2:een.

Voiton myötä Barcelona lähti joulutauolle sarjakärjessä. Tasapisteissä on Atlético Madrid. Molemmat joukkueet keräsivät syksyn aikana 46 pistettä 51 mahdollisesta.