Muutamien avainpelaajien poissaoloista huolimatta Real Madrid hoiti hommansa Olímpic Xàtivaa vastaan Copa del Reyssä. Ensimmäinen osa oli päättynyt maalittomaan tasapeliin, joten Realin oli pakko pelata kunnolla myös toinen osa. Toinen osaottelu päättyi kotijoukkueen 2-0-voittoon.

Peli oli Realin hallussa käytännössä koko ajan. Ensimmäinen maali nähtiin vartin pelin kohdalla. Cristiano Ronaldoa hyökkäyksessä paikannut Jesé sai pitkän syötön. Nuori hyökkääjä jatkoi Asier Illarramendille, joka viimeisteli tilanteeksi 1-0.

Kymmenisen minuuttia myöhemmin Olímpicin Kike Alcázar koski kädellään palloon rangaistusalueella. Tilannetta seuranneesta rangaistuspotkusta Ángel di María laukoi pallon maalivahdin käsien kautta verkkoon.

Keskiviikon toisessa myöhäisottelussa Racing Santandes onnistui yllättämään Sevillan. Tunnin jälkeen Sevillan Stéphane Mbia ajettiin suihkuun, ja Racingin David Miguélez teki maalin rangaistuspotkusta. Tällä tuloksella joukkueet olisivat päätyneet jatkoajalle, sillä Sevilla voitti ensimmäisen osaottelun 1-0.

Racing ratkaisi juuri ennen jatkoaikaa Mamadou Konéen maalilla. Heti maalin perään Sevillan Diogo Figueiras otti joukkueelleen vielä toisen punaisen kortin.

Copa del Rey keskiviikkona

Almería – Las Palmas 0-0

Atlético Madrid – Sant Andreu 2-1 (0-1)
0-1 Carroza (14.)
1-1 Héctor Hernández (79.)
2-1 Toby Alderweireld (90+2.)

Real Betis – Lleida 2-2 (2-1)
1-0 Paulão (5.)
2-0 Antonio Amaya (10.)
2-1 Monforte (38.)
2-2 Jaime Mata (55.)

Real Sociedad – Algeciras 4-0 (1-0)
1-0 Javier Ros (40.)
2-0 Haris Seferovic (66.)
3-0 Antoine Griezmann (70.)
4-0 Carlos Vela (74.)

Real Madrid – Olímpic Xàtiva 2-0 (2-0)
1-0 Asier Illarramendi (15.)
2-0 Ángel di María rp. (28.)

Sevilla – Racing Santander 0-2 (0-0)
0-1 David Miguélez rp. (63.)
0-2 Mamadou Koné (90.)