Jalkapallosivusto Goal.com raportoi Arsenalin olevan tosissaan Atlético Madridin Diego Costan perässä. Arsenalin agentit ovat tiettävästi matkustaneet Espanjaan seuraamaan Costan otteita.

Lontoolaisseuran keskushyökkääjäosasto on todella kapea, sillä vain Olivier Giroud täyttää mitat. Kakkosvaihtoehto on tällä hetkellä tanskalainen Nicklas Bendtner.

Costasta Arsenal saisi maailmanluokan keskushyökkääjän, joka on tehnyt tällä kaudella peräti 17 maalia 16:ssa La Liga -ottelussa.

Costa allekirjoitti elokuussa vuoteen 2018 ulottuvan jatkosopimuksen Atléticon kanssa, joten halvalla Arsenal ei hyökkääjää saisi. Costan sopimukseen kuuluu ulosostopykälä, jonka uskotaan olevan noin 38 miljoonaa euroa.

Vaikka Atlético saisi kaupassa hyvän korvauksen, ei ole lainkaan varmaa, että madridilaisseura haluaisi luopua kultakimpaleestaan. Atléticolla on edelleen erinomaiset mahdollisuudet voittaa kaikki kauden kilpailunsa. Voittojen todennäköisyys laskisi selvästi, mikäli maalitykki laitettaisiin lihoiksi.