Atlético Madrid ja Valencia on joskus tunnettu espanjalaisina huippujoukkeina. Sunnuntain La Liga -ottelussa vain toinen osoitti olevansa huipulla. Atlético voitti pelin maalein 3-0.

Diego Costa aloitti maalinteon vajaan tunnin kohdalla. Puolen kentän kohdalta laidasta lähtenyt Costan vastahyökkäys ei näyttänyt erityisen vaaralliselta, mutta Valencia-puolustus peruutti ja peruutti, joten hyökkääjälle aukesi tilaa maalintekoon.

Pikkuhiljaa supervaihtomiehen tittelin ansaitseva Raúl García lisäsi Atléticon johdon 2-0:aan viitisen minuuttia myöhemmin. García ehti olla ennen maaliaan vain kolme minuuttia kentällä.

Costa viimeisteli loppulukemat rangaistuspotkusta. Maali oli Costan liigakauden 17:s. Samaan on pystynyt vain Real Madridin Cristiano Ronaldo. Täydellinen ei Costankaan ilta ollut, sillä hän tuhri muutamaa minuuttia aiemmin saadun rangaistuspotkun.

Voiton myötä Atlético nousi takaisin tasapisteisiin FC Barcelonan kanssa. Pisteiden lisäksi joukkueiden maaliero on täsmälleen sama. Barcelonalla on maali enemmän tehtynä, mutta Atlético on päästänyt yhden vähemmän. Real Madrid seuraa viiden pisteen päässä kolmantena.