Real Madridin lauantai-ilta Osasunan vieraana oli melkoista vuoristorataa. Peli alkoi hyvin, mutta Osasuna karkasi kahden maalin johtoon ja Sergio Ramos katseli punaista korttia. Real nousi kahden maalin takaa tasoihin ja olisi hyvin voinut jopa voittaa ottelun.

Osasuna siirtyi Reyno de Navarralla johtoon 15. minuutilla, mutta pian tämän jälkeen peli olisi voinut saada uuden käänteen, kun Osasuna-puolustus rikkoi selkeästi Luca Modricia rangaistusalueella. Erotuomari Clos Gómez viittoi kuitenkin jatkamaan peliä.

– En halua puhua erotuomarin ratkaisusta, sillä kuten tiedätte, en halua puhua erotuomareista, Realin päävalmentaja Carlo Ancelotti sanoi Marcan mukaan.

Heti seuraavassa lauseessa italialainen pyörsi kuitenkin sanansa ottamalla kantaa Ramosin kahteen varoitukseen ja kentältä poistoon.

– Sitä on vaikea ymmärtää. Ensimmäinen varoitus ei ehkä ollut edes minkäänlainen rike, Ancelotti sanoi.

Realin maalivahti Diego López otti kantaa hiukan reippaamminkin.

– Tiesimme että tämä on vaikea paikka pelata. Esitys ei ollut parastamme, mutta siihen vaikuttivat päätökset, joita erotuomari teki – tai jätti tekemättä, López paukutti.

– En nähnyt Ramosin kentältä poistoa omalta tontiltani, mutta näin selvästi että (Luka) Modricille olisi pitänyt viheltää rangaistuspotku.