Málagan kannattajien tyytymättömyys joukkueen otteisiin on kasvanut syksyn mittaan. Viime kaudella Mestarien liigassa ihastuttanut Málaga on La Ligassa sijalla 13. Copa del Reyssä Málaga menetti 3-0-johdon ja jäi 3-3-tasapeliin Osasunaa vastaan. Pelaajille buuattiin ja päävalmentaja Bernd Schusterille vaadittiin potkuja.

– Tämän joukkueen kanssa on oltava kärsivällinen. Me todella tarvitsemme kannattajiamme. Uskomme, että tilanne muuttuu parempaan suuntaan, Schuster sanoi lehdistötilaisuudessa.

– Jos kannattajat kritisoivat valmentajaa, pelaajien ei pitäisi hermostua. Meidän on voitettava fanit puolellemme asenteella. Málagan kannattamiseen pätee samat asiat kuin muillakin – mitä enemmän hyökkäämme ja lauomme, sitä enemmän he tukevat meitä.

Málagan tilanne helpottui hieman lauantaina, kun se voitti Getafen maalein 1-0.