Manchester Unitedin manageri David Moyes oli paikan päällä Atlético Madridin keskiviikkoisessa Porto-ottelussa, mikä käynnisti heti huhut Moyesin kiinnostuksesta loistavan alkukauden ”Atletissa” pelanneeseen Kokeen.

21-vuotias keskikenttämies ei omien sanojensa mukaan ole kuullut mitään ManUn mahdollisesta kiinnostuksesta – eikä haluakaan kuulla. Moyesin paikallaolostakaan hän kiisti tienneensä.

– En tiennyt asiasta mitään, enkä ole kiinnostunut. Tein jatkosopimuksen kesällä, Koke kuittasi lyhyesti Canal+:lle viitaten peräti kesään 2018 ulottuvaan sopimukseensa.

Moyes keskusteli joka tapauksessa vierailunsa yhteydessä Atléticon urheilujohtaja José Luis Camineron kanssa. Koke – sen enempää kuin toinen ManU-huhuissa ollut pelaaja Diego Costa – eivät kuitenkaan Camineron mukaan nousseet puheenaiheiksi.

– Oletan hänen saapuneen tänne, koska Atlético on Mestarien liigassa ja hekin selviytyivät 16 parhaan joukkoon. Keskustelimme, mutta en tiedä tarkalleen syytä miksi hän tänne oli tullut, Caminero totesi.