Real Madrid aloittaa oman urakkansa Copa del Reyssä pelaamalla vierasottelun Olímpic Xàtivaa vastaan.

Loukkaantumiset

Olímpic Xàtiva

Real Madrid

Raphaël Varane
Sami Khedira
Fábio Coentrão

Edelliset ottelut

Olímpic Xàtiva

Olímpic Xàtiva – Prat 2-0 (2. divisioona)
Lleida – Olímpic Xàtiva 0-0 (2. divisioona)
Olímpic Xàtiva – Huracan 0-0 (2. divisioona)

Real Madrid

Real Madrid – Real Valladolid 4-0 (La Liga)
Real Madrid – Galatasaray 4-1 (Mestarien liiga)
Almería – Real Madrid 0-5 (La Liga)

Arvio

Olímpic Xátiva ei ole päästänyt maaliakaan seitsemään otteluun. Hyvästä tilastosta huolimatta Olímpic Xàtiva pelaa vain Segunda División B:n kolmoslohkossa. Toisin sanoen kolmannella sarjatasolla. Real Madrid on puolestaan yksi kovakuntoisimmista joukkueista koko maailman jalkapallokartalla.

Cristiano Ronaldolla on ollut pientä vammaa viime viikkoina. Hän tuskin pelaa Olímpic Xàtivaa vastaan, koska tällaisessa ottelussa on turhaa rasittaa ykköstykkiä. Realin pitäisi pystyä voittamaan ottelu kakkosmiehistölläkin.

Nuorille lienee luvassa peliaikaa. Hyökkäyspäässä ainakin Álvaro Morata ja Jesé saanevat reilusti peliminuutteja. Keskikentän pohjalla viihtyvä Casemiro saanee myös vastuuta. Olímpic Xàtivan venyminen on mahdollista mutta äärimmäisen epätodennäköistä.