Jalkapallosivusto Goal.comin mukaan Real Madrid valmistelee tammikuun siirtoikkunaan huippuluokan kaappausta. Sivuston mukaan Real on valmis pulittamaan 72 miljoonaa euroa Liverpoolin Luis Suárezista.

Viime kesänä Suárez pyöri aktiivisesti siirtohuhuissa. Arsenal teki 40 miljoonan ja yhden punnan tarjouksen, jonka Liverpool hylkäsi. Uruguaylainen paljasti kesällä myös mielenkiintonsa Real Madridia kohtaan.

Espanjalaisjoukkueen odotettiin vahvistavan kesällä hyökkäystään, sillä Gonzalo Higuaínin Napoli-kaupan jälkeen Karim Benzema on ollut Realin ainoa korkean profiilin keskushyökkääjä.

Suárezin ostaminen olisi sikälikin houkuttelevaa Realille, että häntä voisi peluuttaa Mestarien liigassa. Liverpoolin menestystoiveille kauppa sen sijaan saattaisi olla katastrofaalinen. Pelikieltonsa jälkeen Suárez on jo noussut Valioliigan maalipörssin kärkeen. 13 maalia paukuttanut Suárez iski edellisessä ottelussaan neljä täysosumaa Norwichin verkkoon.