Atlético Madridin nuori keskikenttäpelaaja Oliver Torres julistaa tyytyväisyyttään seuraan ja ennen kaikkea päävalmentaja Diego Simeoneen ja vakuuttaa, ettei houkutteluista huolimatta edes harkitse siirtoa muualle.

Torres on vasta 19-vuotias, mutta taistelee nyt jo tiukasti peliajasta ykkösjoukkueessa. Hän näkee itsensä pelaamassa ”Atletin” riveissä mieluusti koko uransa ajan.

– Minulle on tullut tarjouksia, mutta en lähtisi Atléticosta mistään hinnasta. Unelmani oli aina tehdä debyytti ykkösjoukkueessa tosiottelussa ja kun se nyt on takana, haluan vain pelata vielä paljon pelejä täällä, Torres sanaili Sportiumin haastattelussa.

– Toivon voivani päättää urani täällä. Tunnen olevani vahvasti osa seuraa.

Suurimmat ylistyssanat Torresilta kerää Atléticon kovaan lentoon nostanut päävalmentaja Simeone.

– Simeone on aina tukenut minua. Muistan kun aluksi kehotti minua pelaamaan kuten nuorten joukkueessa, nauttimaan niin paljon kuin mahdollista joka ottelussa.

– Hän on kehottanut minua liikkumaan paljon, prässäämään ja taistelemaan. Hän on koko ajan asioiden päällä ja seuraa kiinnostuksella työtä nuorten puolella. Olen hänelle paljosta velkaa, enkä halua tuottaa hänelle pettymystä.

Torres näkee Atléticon erinomaiseksi paikaksi kehittyä nuorelle pelaajalle.

– Edistymistä auttaa kun ympärillä on todella hyviä pelaajia, Torres huomauttaa.

– On tärkeää kasvaa pelaajana jatkuvasti ja minusta tilanteeni on hyvä. Joka päivä tunnen itseni paremmaksi pelaajaksi. Pidän omasta tyylistäni ja siitä millainen olen.