Sevillan hyvät otteet jatkuivat sunnuntaina, kun joukkue kaatoi Granadan vieraissa maalein 2-1. Voitto oli Sevillalle jo kolmas peräkkäinen La Ligassa. Neljättä sijaa hallussaan pitävä Villarreal on kuuden pisteen päässä.

Kevin Gameiro iski voitto-osuman kolmen minuuttia ennen täyttä aikaa. Aiemmin Carlos Bacca oli vienyt Sevillan johtoon, ja Yacine Brahimi tuonut Granadan tasoihin rangaistuspotkumaalilla. Erotuomari Carlos del Cerro Grande jakoi Sevilla-pelaajille peräti seitsemän varoitusta. Granada selvisi kolmella keltaisella kortilla.

Sunnuntain ensimmäisessä ottelussa Real Betis ja Rayo Vallecano tahkosivat 2-2-tasapelin. Kotijoukkue Betis oli lähellä voittoa, kun Joan Verdú iski 2-1-johto-osuman 81. minuutilla. Rayo tuli kuitenkin tasoihin lisäajalla Alberto Buenon maalilla. Ottelu oli Betisille jo kahdeksas peräkkäinen liigassa ilman voittoa.

Kahdeksalta illalla alkaneessa ottelussa Valencia otti selvän 3-0-voiton Osasunasta. Jonas vastasi kaikista kotijoukkueen maaleista. Erikoista ottelussa oli se, että hattutemppu syntyi kahdeksan minuutin sisään. Maalien syntymistä helpotti Francisco Puñalin suora ulosajo vartin pelin jälkeen.