Espanjalainen elokuvaohjaaja José Luis Garci esiintyi viikonloppuna ”Elokuva ja Atleti” –konferenssissa ja pamautti samalla melkoisen ennustuksen tulevalle keväällä. Garci ei juuri kierrellyt kertoessaan mitkä joukkueet hänen mielestään tulevat kohtaamaan Mestarien liigan finaalissa.

– Olen vakuuttunut siitä, että tämän kauden Mestarien liigan finaalissa kohtaavat Bayern ja Atlético de Madrid, Garci sanoi Marcan mukaan viitaten samalla kevään 1974 finaaliin, jonka Atlético hävisi uusintaottelun jälkeen.

Ohjaaja puhui laajalti myös Atléticon ja elokuvan yhteydestä.

– Atléticon vanha Metropolitano-stadion oli itsessään kuin elokuva, hyvin kuvauksellinen, samalla kun seura on hyvin englantilainen ja hitchcockmainen. Atleti on puhdasta Hitchcockia, Garci maalaili.

Garci ei myöskään aikaillut nimetessään kaikkien aikojen Atlético-kokoonpanoa.

– Minun paras avaukseni on Courtois, Rivilla, Griffa, Pereira, Calleja, Adelardo, Luis, Simeone, Ufarte, Gárate ja Collar. Adelardo on yksi kymmenestä parhaasta pelaajasta jonka koskaan olen nähnyt pelaavan.