Eurooppa-liigan lohkovaiheen ensimmäisellä kierroksella Swansea nöyryytti Valenciaa hakemalla Espanjasta 3-0-vierasvoiton. Torstaina pelatulla viidennellä kierroksella Valencia sai revanssinsa, kun Swansea kaatui vieraissa maalein 1-0. Samalla varmistui Valencian lohkovoitto.

Vaikka Swansea hallitsi ottelun maalipaikkoja (13-8), vieraiden Dani Parejo iski ottelun ainoan osuman 20. minuutilla.

Illan muissa espanjalaisjoukkueiden otteluissa Sevilla tasasi pisteet Estorilin kanssa ja Real Betis taipui Lyonille.

Sevilla paineli ottelun alkuminuuteilla johtoon Kevin Gameiron osumalla, mutta Estoril nousi 1-1-tasapeliin pelikellon näyttäessä täyttä aikaa. Tasapelistä huolimatta Sevillan jatkopaikka on tukevalla pohjalla, joskaan ei vielä varma.

Lyonin ja Betisin ottelussa isäntien Bafetimbi Gomis iski ottelun ainoan osuman. Tappiosta huolimatta Betisin jatkopaikka varmistui, sillä Vitoria Guimarães jäi omassa ottelussaan tasapeliin Rijekan kanssa.