Marraskuun alussa La Ligan ottelussa Real Betisiä vastaan loukkaantunut FC Barcelonan tähtipelaaja Lionel Messi suuntaa perjantaina kohti kotimaataan Argentiinaa jatkamaan toipumistaan. Reisivammaa hoidettiin ensin Barcelonassa, mutta kuntoutuminen jatkuu nyt suunnitellun mukaisesti Argentiinassa.

Takaisin pelikuntoon Messiä odotetaan joka tapauksessa vasta uuden vuoden puolella.

– Toipumisen ensimmäinen jakso on nyt takana. Leo Messi lentää Argentiinaan perjantaina, kuten on suunniteltu, ja jatkaa siellä toista kuntoutumisjaksoa seuran lääkintähenkilökunnan ohjeiden mukaan, Barcelona kertoi tiedotteessaan.

– Tohtori Ricard Pruna ja fysioterapeutti Elvio Paulorroso matkaavat Argentiinaan joulukuun puolivälissä valvomaan toipumisen loppuvaihetta. Viimeisimmät testit osoittavat, että kaikki sujuu tällä hetkellä suunnitellusti.