Atlético Madrid on pelannut tällä kaudella 14 liigaottelua, joista se on voittanut 12, pelannut yhden tasan ja hävinnyt yhden. Ero sarjakärki FC Barcelonaan on kolme pistettä. Erinomaisesta alusta huolimatta Atléticon päävalmentaja Diego Simeone uskoo, ettei madridilaisjoukkueella ole juurikaan mahdollisuuksia voittaa sarjamestaruutta.

– Olen yhä sitä mieltä, että liiga on pitkästyttävä. Muiden kuin Real Madridin ja Barcelonan on hyvin vaikeaa (voittaa mestaruutta).

– Pelaamme mestaruudesta jokaisessa ottelussa, kuin jokainen peli olisi loppuottelu. Vasta siinä vaiheessa kun on viisi tai seitsemän peliä jäljellä, katsomme missä kohtaa sarjataulukkoa olemme, ja pohdimme mahdollisuuksiamme.

Viikonlopun kierroksella Atlético murskasi Getafen maalein 7-0. Mestarien liigassa pyyhkii myös hyvin: Atlético on jo varmistanut paikkansa pudotuspeleissä.