Valenciassa oltiin ihmeissään alkuviikolla, kun Algerian maajoukkuemiestä Sofiane Feghoulia ei näkynyt takaisin maajoukkuetehtävistä sovitussa aikataulussa, eikä mieheen saatu myöskään mitään yhteyttä.

Feghouli palasi kuitenkin mutta myöhässä ja hyvän selityksen kanssa. Tukea selitykselleen hän sai Algerian liitolta, joka ilmoitti Valencialle virallisesti, että viivästys oli johtunut Algerian pääministerin järjestämästä vastaanotosta.

Valenciassa selitys hyväksyttiin ja asia on seuran mukaan unohdettu.

Viikonlopun vierasotteluun Elchea vastaan Feghouli ei kuitenkaan matkannut mukaan. Päävalmentaja Miroslav Djukic painotti, että asiassa ei ole mitään kummempaa taustalla.

– Hän ei vain mahtunut joukkueeseen, tämä ei ole mikään rangaistus, Djukic sanoi medialle.

– Seura on jo vahvistanut tämän [ettei pelaajaa rangaista]. Hänellä ei nyt vain ollut tarpeeksi päiviä joukkueen kanssa takana. Pelaajalla ei asiassa ollut vaihtoehtoja, hän teki kuten hänen piti tehdä.

Kesällä 2010 Valenciaan siirtynyt 23-vuotias laituri on pari edelliskautta kuulunut vakiomiehiin Valencian kokoonpanossa.