Sevillassa pelaava Kroatian maajoukkuemies Ivan Rakitic ei aio kiirehtiä Sevillan jatkosopimustarjouksen suhteen. Jo viime kesänä vahvasti Liverpooliin yhdistetty Rakitic on ollut kaikkineen vaitonainen suunnitelmistaan jatkon suhteen.

Rakitic ilmoitti kesällä voivansa harkita jatkoakin Espanjassa ja Sevillassa, mikäli seura hankkii vahvistuksia. Nyt Sevilla pyrkii sitomaan 25-vuotiaan keskikenttämiehen riveihinsä pidemmäksikin aikaa.

– Muutama viikko sitten minulle tarjottiin jatkoa, vaikka minulla on nykyistäkin sopimustani jäljellä puolitoista vuotta, Rakitic kertoi 20 Minutosille.

– Puheenjohtajan ja urheilujohtajan tuki on takanani ja tunnen, että kaikki arvostavat minua seurassa. Haluan kuitenkin nyt odottaa ja keskittyä pelaamiseen.

Pientä vihjettä Rakitic antoi kuitenkin jatkon suhteen.

– Teen päätökseni sitten kun on oikea aika. Mutta – kuten olen sanonut jo aiemmin – olen tyytyväinen täällä Sevillassa ja myös vaimoni viihtyy kaupungissa.