Real Madridiin loppukesällä siirtynyt Gareth Bale viittaa kintaalla arveluille, jonka mukaan hänellä ja Cristiano Ronaldolla olisi vaikeaa mahtua samaan kokoonpanoon. Ennen kaikkea tätä epäiltiin henkisellä tasolla ”CR7”:n menetettyä kalleimman pelaajan tittelinsä walesilaiselle.

Balen mukaan Ronaldo on päinvastoin ollut hänelle suureksi avuksi sopeutumisessa seuraan ja joukkueeseen.

– Siitä lähtien kun tulin tänne hänellä ei ole ollut pahaa sanaa sanottavana minusta, hän on vain rohkaissut minua joka ottelussa ja antanut minulle itseluottamusta. Hän on jakanut kanssani omat ensimmäiset kokemuksensa siitä kun hän itse tuli tänne ja se on todella auttanut minua sopeutumaan. Hän on ollut aivan fantastinen, Bale sanoi The Independentin haastattelussa.

– Mitään kilpailuasetelmaa ei ole, tulemme toimeen erittäin hyvin. Hän on auttanut minua paljon kentällä ja sen ulkopuolella. Nautimme pelaamisesta yhdessä ja uskoisin, että maalit ja syötöt kertovat siitä että pelaamme myös hyvin yhdessä.

Bale ei säästele sanojaan ylistäessään portugalilaisen esityksiä syksyn aikana.

– Siitä lähtien kun tulin tänne hän ei ole ollut yhtään vähempää kuin uskomaton. Tuntuu ettei hän ole tehnyt yhdessäkään pelissä vähempää kuin kaksi maalia. Hänen maalimääränsä tällä kaudella on aivan uskomaton.

Balen mukaan Cristiano Ronaldo ansaitsisi täysin myös Ballon D”Orin voiton.

– Minusta hän on paras pelaaja maailmassa, eikä kukaan ole edes lähellä häntä. Hän ansaitsee sen palkinnon, Bale naulaa.

– Maalit ja esitykset, etenkin kun ajattelee paineita joita hänellä on kuten Portugalin paidassa vastikään, osoittavat millainen todellinen maailmanluokan pelaaja hän on.