Liverpoolin tanskalaistoppari Daniel Agger oli viime kesänä vahvasti Barcelonan kiikarissa ja Agger myöntää, että mahdollisuus houkutteli. Voimassa ollut sopimus ja Liverpoolin halu pitää hänet riveissään oli kuitenkin lopulta vahvempi vaikuttaja.

Aggerin mukaan Barcelonan kaltaisen seuran kiinnostusta ei voi ohittaa noin vain.

– Kun tuollaista tapahtuu, niin varmasti jokaista houkuttelee mahdollisuus. Olisi epäinhimillistä ellei näin olisi, mutta pidän kiinni periaatteistani, Agger sanoi The Timesille.

– Jos minulla on sopimus, joka on voimassa vielä kaksi tai kolme vuotta ja seura haluaa minun jäävän, silloin jään koska sopimusta allekirjoittaessani niin sovin – olevani täällä neljä vuotta. En voi vain tehdä käännöstä ja sanoa etten halua enää jatkaa täällä.

Siirrosta oli kuitenkin keskusteltu, mutta tämä päättyi lyhyeen Liverpoolin ilmoitettua kantansa.

– Olisi ehkä ollut toisin, jos seura olisi sanonut että molempien edun mukaista olisi lähteä eri suuntiin. Silloin Barcelona olisi epäilyksettä ollut paras vaihtoehto, mutta seura [Liverpool] kertoi haluavansa pitää minut. En väitä etteikö mahdollisuus olisi houkutellut, se olisi houkuttanut ketä tahansa, mutta seuran viesti oli minulle tarpeeksi.

Agger painotti, että mitään kesästä ei ole jäänyt hampaankoloon ja kaikki Liverpoolissa sujuu hyvin.

– Olen onnellinen täällä ja niin perheenikin on, ja se on hyvä yhdistelmä.