Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti ampuu suoralta kädeltä alas huhut, joiden mukaan Xabi Alonso ja Andrea Pirlo siirtyisivät ensi kesänä toinen Real Madridista Juventukseen ja toinen päinvastaiseen suuntaan.

Alkukaudesta loukkaantumisista kärsinyttä Xabi Alonsoa ei Ancelottin mukaan olla päästämässä Realista mihinkään.

– Xabi on korvaamaton pelaaja Real Madridille. Hänellä on ollut epäonnea loukkaantumisten kanssa, mutta nyt hän on taas kunnossa ja perustava palanen meidän kokoonpanossamme, Ancelotti sanoi Sportmediasetille.

– Hänen kaltaisiaan pelaajia ei ole. Pidän vain Andrea Pirloa samantasoisena. Mutta voisivatko nuo kaksi vaihtaa seuroja päittäin? Sitä mahdollisuutta ei ole olemassa.

Ancelotti tuntee Pirlon erittäin hyvin ja kertoo olevansa säännöllisesti yhteydessä tämän kanssa.

– Puhun usein Pirlon kanssa. Olen iloinen että Santiago Bernabéu osoitti hänelle suosiotaan Mestarien liigan ottelun yhteydessä – hän sai suosionosoituksia enemmän kuin koko meidän joukkueemme yhteensä.