Valencian alkukausi La Ligassa on ollut jokseenkin tasapaksu ja joukkue majailee tasaisessa keskikastissa kerättyään 17 pistettä 13 ottelusta. Brasilialaishyökkääjä Jonas Gonçalves nostaa yhtenä tekijänä esiin sen, että Valencian on opittava voittamaan otteluita, jotka ennakkoon pitäisi voittaa.

Tällainen ottelu Valencialla on edessään tulevana viikonloppuna Elchen vieraana.

– Meillä pitää olla enemmän intensiteettiä sellaisia joukkueita vastaan, jotka ovat paperilla meitä heikompia. Aika ajoin teemme avausmaalin ja sitten tempo katoaa, Jonas miettii Valencian verkkosivujen mukaan.

Jonas painottaa, että Valencian tähtäimen pitää olla nousta sarjataulukossa ylöspäin ja paras lääke tähän on kova työnteko.

– Kaikki joukkueen 23 pelaajaa ovat kovia tekemään töitä. Olemme täällä totellaksemme käskyjä ja päävalmentaja päättää ketkä ovat parhaat pelaajat kuhunkin otteluun. Teemme lujasti töitä ja sen takia olemme isossa seurassa.

Brasilialainen itse on kärsinyt loukkaantumisesta ja ollut sivussa harjoituksista, mutta paluu on lähellä.

– Kaikki sujuu hyvin ja toivon olevani pelikunnossa sunnuntaina.