Málaga jäi maajoukkuetauolle Granadalle kärsitty 1-3-tappio niskassaan, ja lupaavan alkukauden jälkeen meno on ollut melkoisen takkuista. Joukkue majailee 14. sijalla, ja matkaa jumbona olevan Real Betisiin on vain neljä pistettä.

Málaga-kapteeni Duda myöntää, että parantamisen varaa on reilusti, mutta uskoo samalla maajoukkuetauon tehneen hyvään päävalmentaja Bernd Schusterin saatua tilaisuuden käyttää aikaa harjoituskentällä.

– Olemme jo aiemmin todenneet, että emme ole pelanneet yhtä hyvin kuin kauden ensimmäisissä otteluissa. Nyt meillä on viimeisen viikon aikana ollut kuitenkin aikaa tarkastella virheitämme ja kuunnella mitä valmentaja haluaa meidän tekevän, Duda sanoo Málagan verkkosivuilla.

Kippari uskoo että kurssi kääntyy koko joukkueen yhteisvoimin.

– Tämän joukkueen aiemmat menestykset ovat perustuneet ryhmän vahvuuteen. Meidän täytyy pysyä yhtenäisinä, sillä pystymme kyllä voittamaan tämän taistelun ja menemään taas eteenpäin.

Kurssin kääntämistä Málaga pääsee yrittämään seuraavaksi kotonaan Athletic Bilbaota vastaan.

– Vastassa on vaikea joukkue, jolla on monia laatupelaajia ja joka taistelee paikoista Euroopassa. Pelaamme kuitenkin kotona omien kannattajiemme edessä ja uskomme lujasti siihen, että kolme pistettä pysyy täällä, Duda alleviivasi.