Víctor Valdésin lähtöä Barcelonasta kauden päätteeksi pidetään jo seurassakin käytännössä varmana ja uutta ykkösmaalivahtia on etsiskelty Camp Noulle pitkin syksyä. Valdés ei kuitenkaan ole nykyisellään toki Barҫan ainoa maalivahti, joten ratkaisu voi löytyä hyvinkin läheltä.

Nykyinen kakkosmaalivahti José Manuel Pinto vakuuttaa, että ei ole missään vaiheessa heittänyt pyyhettä kehään ykkösmaalivahdin paikan suhteen.

– En ole luovuttanut taistelua pelipaikasta, Pinto totesi hyväntekeväisyysprojektin avajaisissa Marcan mukaan.

– Ensi kauteen on vielä pitkä matka, mutta harjoitteluni tähtäimessä on olla numero 1.

Pinto myöntää samalla, että ykkösmaalivahdin paikan valtaaminen tällä hetkellä on melkoisen epätodennäköistä.

– Valdés on lyömättömässä kunnossa; tämä on yksi hänen parhaista kausistaan, Pinto kehui.

Pinto ei olisi Barcelonalta pitkän tähtäimen ratkaisu, sillä ikää maalivahdilla on jo 38 vuotta. Yli vuosikymmenen Celtassa pelannut Pinto on kuulunut Barcelonan kokoonpanoon jo kesästä 2008. Otteluita ykkösjoukkueen maalilla on kertynyt kaikkineen vain parikymmentä. Päävastuuta hän on kantanut lähinnä cupin otteluissa vuosien varrella.