AS-urheilulehti kirjoitti lauantaina Atlético Madridin olevan erittäin kiinnostunut kahdesta nuoresta bundesliigatähdestä. Atléticon johtoa kävi paikan päällä Hoffenheim-Bayern München-ottelussa seuraamassa Hoffenheimin brasilialaisen Roberto Firminon peliä. Nuorukaisen haluttiin nähdä pelaavan nimen omaan huippujoukkuetta vastaan.

AS:n mukaan 22-vuotias brassi pelaa luultavasti viimeistä kauttaan Hoffenheimissa ja seuralla voisi olla juuri hänenkaltaiselleen pelaajalle käyttöä ensi kaudella. Firminon eduksi katsotaan, että hän on käyttökelpoinen niin keskellä kuin myös kentän molemmilla laidoilla. SportBildin mukaan Atléticon ensisijainen toive pelintekijäksi olisi Wolfsburgin Diego, mutta tämän korkean palkkatoiveen vuoksi nuorempi brasilialainen Firmino olisi paljon taloudellisempi vaihtoehto.

Samaisen espanjalaislähteen mukaan La Ligan kakkosena oleva Atlético on kiinnostunut myös vahvan läpimurron tällä kaudella tehneestä HSV-hyökkääjästä Pierre-Michel Lasoggasta. 21-vuotias Lasogga on tehnyt tällä kaudella yhdeksän maalia yhdeksässä ottelussa ja on herättänyt niin saksalaisten kuin ulkomaalaistenkin seurojen mielenkiinnon. Atlético valmistautuu siihen, että joukkueen ykköspyssy Diego Costa vaihtaa ensi kesänä maisemaa, ja katsastaa jo hyvissä ajoin uutta verta hyökkäykseensä.