Atlético Madridin brasilialaiskärki Léo Baptistão loukkaantui pahannäköisesti torstain harjoitusottelussa Cordobaa vastaan. Nilkkansa vääntänyt Baptistão joutui jättämään kentän jo ensimmäisellä puoliajalla ja vamman pelättiin aluksi olevan vakava.

Perjantaiset tutkimukset paljastivat kuitenkin vain lievän venähdyksen ja Atléticon verkkosivujen mukaan hyökkääjä pääsee palaamaan harjoituksiin jo ensi viikolla. 23-vuotias Baptistão loukkasi nilkkansa viimeksi vain kuukausi sitten ja joutui tuolloin pitämään kaksi viikkoa harjoitustaukoa.

Viime kaudella Rayo Vallecanossa seitsemän maalia 28 pelaamassaan ottelussa paukuttanut Baptistão siirtyi kesällä ”Atletin” riveihin. Vastuu on toistaiseksi jäänyt kohtuullisen vähiin osin loukkaantumistenkin takia ja osin Atléticon kärkimiesten vahvan alkukauden takia.