Chelsean keskikenttämies Ramiresia viedään huhuissa vahvasti Real Madridiin, mutta Brasilian maajoukkuemies kiistää huhut jyrkästi ja vakuuttaa olevansa tyytyväinen lontoolaisseurassa.

Realin päävalmentaja Carlo Ancelotti tuntee entisenä Chelsea-luotsina Ramiresin kyvyt, eikä tämä ainakaan ole omiaan hillitsemään huhumyllyä. Ramires painottaa kuitenkin aikovansa pysyä Chelseassa niin kauan kuin seura näun haluaa.

– Jos lähden, Chelsean pitää tehdä se päätös. Chelsea on yksi maailman suurimmista seuroista ja unelmani on toteutunut täällä, Ramires sanoi Sambafootille.

– Näen Real Madridin kiinnostuksen osoituksena hyvästä työstäni Euroopassa, mutta minulla on sopimus Chelsean kanssa ja olisi epäsopivaa edes kommentoida asiaa. Ja ainakin nyt nämä ovat vain huhuja.

Toinen Real Madridiin vahvasti yhdistetty pelaaja on Juventuksen Paul Pogba, mutta Ranskan maajoukkuemies kiistää Ramiresin tavoin kaikki siirtoaikeet jyrkästi.

– En ajattele asiaa lainkaan. Ajattelen vain sitä, kuinka pystyn esiintymään mahdollisimman hyvin kentällä. En tiedä mitään siitä mitä kulisseissa tapahtuu, Pogba sanoi L’Equipelle.