Lionel Messi loukkaantui sunnuntain ottelussa Real Betisiä vastaan. FC Barcelonan verkkosivujen mukaan argentiinalaisella on reisivamma. Sairausloman pituus selvinnee maanantain aikana. Loukkaantuminen on Messille jo kolmas tällä kaudella. Kaikki vammat ovat olleet reisissä.

– Tällä loukkaantumisella ei ole mitään tekemistä edellisen kanssa. Tällä kertaa Messi tunsi epämukavuutta oikeassa jalassaan, Barcelonan päävalmentaja Gerardo Martino sanoi Betis-ottelun jälkeen.

– Meillä on maailman paras pelaaja, mutta myös neljä tai viisi pelaajaa parhaiden joukossa. Messin poissaoloa ei voi koskaan käyttää tekosyynä.

Pari maalia Betisiä vastaan tehnyt Cesc Fàbregas sanoi kärsineensä samanlaisista vammoista Arsenalissa.

– Minulla oli sama vamma Arsenalissa – kaksi todella huonoa vuotta samojen ongelmien kanssa. Sitä haluaa tulla nopeasti takaisin, mutta se on virhe. Se on ärsyttävä vamma. Leon täytyy ensin toipua ja päästä sitten takaisin kuntoon. Me tarvitsemme häntä todella paljon.