Real Madrid isännöi Real Sociedadia lauantai-iltapäivän ottelussa. Sociedadin päävalmentaja Jagoba Arrasatelta sateli kehuja madridilaisten hyökkäykselle.

– He voittivat Málagan ja iskivät seitsemän Sevillaa vastaan. Se kertoo kaiken. Heillä on erinomainen joukkue ja maailman parhaita pelaajia.

– Hyökkäyssuuntaan heitä ei voi pysäyttää. Sen he ovat osoittaneet moneen kertaan. (Gareth Bale, Cristiano Ronaldo ja Karim Benzema) ovat kolme pelaajaa, joiden pysäyttäminen on hyvin vaikeaa.

– Meidän on pidettävä huoli siitä, ettemme lahjoita heille mitään. Emme saa myöskään antaa heille tilaa. Senkin jälkeen heidän pysäyttäminen on vaikeaa.

Sociedadin kenraaliharjoitus meni hyvin, sillä baskijoukkue pakotti Manchester Unitedin maalittomaan tasapeliin aiemmin viikolla.

– Emme ole voittaneet siellä (Bernabéulla) 10 vuoteen, mutta kaikki on nyt toisin. Asiat ovat muuttuneet, Arrasate sanoi.

– United ja Madrid ovat täysin erilaisia. Madrid on fyysisesti kuin United, mutta he eivät puolusta yhtä vahvasti kuin United. Toisaalta heillä on hyökkäyksessä enemmän voimaa.