Real Madridin leirissä ehdittiin jo pelästyä pahasti, kun puolustaja Marcelo joutui jättämään torstain harjoituksen kesken polvivamman takia ja alustavasti pelättiin jopa kuukausien poissaoloa. Perjantaiset kuvaukset paljastivat kuitenkin, ettei polvesta ole mitään rikki.

Lääkäreiden arvion mukaan Marcelo toipuu pelikuntoon parin viikon levolla. Oman ongelmansa laitapuolustajan poissaolo kuitenkin aiheuttaa, sillä myös Fabio Coentrão on edelleen sairastuvalla. Päävalmentaja Carlo Ancelotti joutuneekin jo viikonloppuna Real Sociedadia vastaan siirtämään joko Alvaro Arbeloan tai Nacho Fernándezin ”väärälle” puolelle eli vasemmalle.

Sami Khediran osalta Real sai vielä parempia uutisia, sillä pahannäköinen tälli ei ollut kolhua pahempi ja mies on näillä näkymin pelikunnossa viikonloppuna. Myös vielä torstaina kuntosalin puolella viihtyneet Cristiano Ronaldo ja Pepe harjoittelivat normaalisti joukkueen mukana jälleen perjantaina.