Espanjan maajoukkueen päävalmentaja Vicente del Bosque nimesi maajoukkueen tuleviin otteluihin Päiväntasaajan Guineaa ja Etelä-Afrikkaa vastaan. Listalta löytyy Atlético Madridin Diego Costa, jonka edustusoikeudesta on riittänyt puhetta sekä Espanjan että Brasilian leirissä.

Normaalista avauskokoonpanosta FC Barcelonan Xaville ja Gerard Piquélle annettiin lepovuoro edustustehtävistä. Listalta puuttuvat myös loukkaantuneet Fernando Torres, Michu, David Silva ja Jordi Alba. Sen sijaan David Villa, Xabi Alonso ja Javi Martínez saivat kutsun tauon jälkeen.

Espanjan maajoukkue tuleviin ystävyysotteluihin

Maalivahdit: Iker Casillas, Victor Valdés, Pepe Reina

Puolustajat: Álvaro Arbeloa, Juanfran, Sergio Ramos, Raúl Albiol, Íñigo Martínez, Nacho Monreal, Alberto Moreno

Keskikenttäpelaajat: Javi Martínez, Sergio Busquets, Xabi Alonso, Koke, Andrés Iniesta, Santi Cazorla, Cesc Fàbregas, Jesús Navas, Juan Mata

Hyökkääjät: Diego Costa, Álvaro Negredo, David Villa, Pedro