Real Sociedad avasi pistetilinsä Mestarien liigassa pakottamalla Manchester Unitedin maalittomaan tasapeliin. Ottelun jälkeen Sociedadin päävalmentaja Jagoba Arrasate kehui kaikkensa antaneita pelaajiaan.

– Minun on onniteltava pelaajiani. He ovat polvillaan annettuaan kaikkensa. Kun joukkue taistelee tuolla tavalla, heitä voi vain kunnioittaa. Piste tekee meistä vahvempia, mutta olisimme halunneet pelata hieman paremmin. Ensimmäinen puolisko oli tiukka ja toinen avoimempi.

Sociedadin jatkohaaveet ovat seitinohuet. Joukkueella on neljän kierroksen jälkeen yksi piste. Toista jatkopaikkaa hallussaan pitävä Bayer Leverkusen on kerännyt seitsemän pinnaa.

– Niin kauan kun meillä on matemaattinen mahdollisuus, aiomme pelata sen mukaan. Nyt mietimme Real Madridia (viikonlopun ottelu), mutta lyhyen ajan päästä matkustamme Ukrainaan, Arrasate viittasi vierasotteluun Shakhtar Donetskia vastaan.