Cristiano Ronaldo oli täynnä iloa, kun Real Madrid tasasi pisteet Juventuksen kanssa tiistai-iltana. Ronaldo teki kauden kahdeksannen maalinsa Mestarien liigassa. Sillä hän nousi jakamaan lohkovaiheen maalienätyksen kärkisijaa yhdessä Ruud van Nisteelroyn (2004-05), Hernan Crespon (2002-03) ja Filippo Inzaghin (2002-03) kanssa.

Samalla Ronaldo rikkoi Lionel Messin ennätyksen kalenterivuoden aikana tehdyissä osumissa. Vuoden 2013 aikana Ronaldo on nyt tehnyt 14 maalia, Messi teki vuosi sitten 13. Turnauksen kaikkien aikojen maalitilastossa Ronaldon (59 maalia) edellä ovat vain Messi (63) ja Real Madrid -ikoni Raúl, joka paukutti urallaan 71 maalia.

– Olen niin onnellinen. Tämä on suuri hetki urallani. Tunnen, että minua rakastetaan, ja yritän tehdä parhaani. En ole huolissani ennätyksistä, ne tulevat luonnostaan, Ronaldo sanoi Sky Sportsille.

– Tiesimme, että Juventusta vastaan olisi vaikeaa. Kärsimme ensimmäisellä puoliskolla, mutta toisella tulimme takaisin. Osuimme tolppaan ja olimme parempia.

– Juventus pelaa vahvasti. He eivät ole vielä jatkossa, mutta uskon, että he sijoittuvat toiseksi lohkossa.