Real Madridilla on suuria suunnitelmia stadioninsa Santiago Bernabéun perinpohjaisen remontin suhteen, mutta urakasta ei tule halpa ja sen takia seura on hakenut hankkeeseen ulkopuolisia sponsoreita.

Mukana neuvotteluissa on myös legendaarisen stadionin mahdollinen uudelleennimeäminen sponsorin mukaan. Jo lokakuussa vahvana kandidaattina nousi esille yhdysvaltalaisjätti Microsoft ja neuvotteluille on nyt saatu lisävahvistusta.

– Neuvottelemme. Meillä on erinomainen suhde Real Madridin kanssa ja itse asiassa taannoin solmimme sopimuksen seuran säätiön kanssa, Microsoftin Espanjan johtaja Maria Garana sanoi Antena 3:lle.

Garana suhtautui kuitenkin varovasti minkään asian julistamiseen varmaksi tai edes todennäköiseksi.

– He [Real] ovat ehdottaneet meille – ja myös muille yhtiöille – mahdollisuutta nimetä stadion uudelleen, mutta toistaiseksi vain puhumme tästä mahdollisuudesta.

Microsoftin ohella vahvana sponsoriehdokkaana on mainittu Emirates Airlines, jonka nimeä kantavalla stadionilla jo nykyisen pelaa Lontoossa Arsenal.

Santiago Bernabéun remontin yhteydessä kapasiteetti nousisi 85 000 katsojasta 90 000:een ja projektin kokonaiskustannusarvioksi on julkisuudessa esitetty 400 miljoonaa euroa.