Pitkän pelikieltonsa jälkeen vahvasti paluun Liverpoolin kokoonpanoon tehnyt Uruguayn maajoukkuehyökkääjä Luis Suárez kiistää tietävänsä mitään huhuista, joiden mukaan hän on korkealla Real Madridin hakintalistalla.

Paluunsa jälkeen kuusi maalia viidessä Valioliigan ottelussa paukuttanut Suárez on noussut vahvasti spekulaatiohin siirtokuviossa, jossa hän siirtyisi Madridiin ja Liverpool saisi kaupassa Sami Khediran ja tukun käteistä päälle. Hyökkääjä painotti kuitenkin, ettei ole itse kuullut kuviosta mitään.

– En todellakaan yhtään mitään. Joukkueessa (Liverpool) olemme todella innoissamme ja odottavaisena ja uskomme hyvään kauteen, Suárez sanoi uruguaylaiselle radioasema Sport 890:lle.

– Valioliiga on maailman paras sarja. Stadionit, tunnelma ja fanit tekevät jalkapallon täällä niin viihdyttäväksi.

Suárezia yhdistettiin kesällä vahvasti Arsenaliin, mutta siirto kaatui viime kädessä siihen, että Liverpool piti kiinni kannastaan ettei tähtipelaaja ole kaupan ”mistään hinnasta” ja manageri Brendan Rodgers viittasi samaan jo aiemmin viikolla. Rodgersin mukaan Suárez viihtyy Liverpoolissa ja seura on hänelle paras mahdollinen paikka pelata.

Uruguaylainen kuuluu myös siihen 23 pelaajan listaan, josta valitaan vuoden paras pelaaja eli Kultaisen Pallon saaja tänä vuonna. Suárez ei itse kuitenkaan nosta itseään suosikkien joukkoon.

– Olen todella ylpeä ollessani FIFA:n ehdokkaana Ballon d’Orin saajaksi, mutta voin nimetä useamman pelaajan, jonka vuosi on ollut vakuttavampi, Suárez totesi vaatimattomasti.

– Jos minun pitäisi valita, valintani osuisi (Lionel) Messiin, Cristiano Ronaldoon tai (Franck) Ribéryyn.