Atlético Madrid on avannut kautensa La Ligassa erinomaisesti ja joukkuetta on yhä tiiviimmin alettu nostaa todelliseksi kilpailijaksi mestaruuttakin ajatellen. Atléticon päävalmentaja Diego Simeone painottaa kuitenkin edelleen, että fokuksen täytyy pysyä vain seuraavassa ottelussa.

Atlético kohtaa sunnuntaina vieraissa Athletic Bilbaon ja voitto nostaisi Simeonen suojatit jälleen pisteen päähän Barcelonasta.

– Otteluohjelma on kova ja meidän pitää todella taistella. Voittaminen voittamisen perään ei ole helppoa. Sunnuntaina edessä on kova ottelu ja tarvitsemme tukea myös kannattajiltamme, Simeone sanoi lehdistötilaisuudessa ennen sunnuntain ottelua.

Puheet mestarikandidaattina olosta Simeone pyyhkäisi sivuun ja kehotti palaamaan asiaan vasta kuukausien kuluttua, mikäli aihetta edelleen on.

– Missä vaiheessa olemme mestaruustaistelussa? Sitten kun pelaamatta on viisi kierrosta, argentiinalainen kuittasi.