Ei auta FC Barcelonan ja Real Madridin menettää pisteitä tällä kaudella. Sen verran vakuuttavassa iskussa Atlético Madrid on. Sunnuntaina kaatui Athletic Bilbao maalein 2-0. Atlético oli melko ylivoimainen, sillä kotijoukkueen Thibaut Courtois ei joutunut torjumaan kertaakaan.

David Villa avasi maalihanat. Kauden kuudes osuma syntyi Athleticin puolustuksen purkupallosta. Diego Costa viimeisteli loppulukemat vielä ensimmäisen puoliajan aikana. Koke pelasi pystyyn Costalle, joka sijoitti kliinisesti parin puolustajan ahdisteluista huolimatta takanurkkaan. Maali oli Costalle jo kauden 13:s. Hän on maalipörssin kärjessä yhdessä Real Madridin Cristiano Ronaldon kanssa.

Voiton myötä ero Barcelonaan pysyi yhdessä pisteessä. Real Madrid seuraa viiden pisteen päässä Atléticosta. Athletic jatkaa tappiosta huolimatta viidentenä.

La Liga sunnuntaina

Getafe – Valencia 0-1 (0-1)
0-1 Dorlan Pabón (41.)

Atlético Madrid – Athletic Bilbao 2-0 (2-0)
1-0 David Villa (33.)
2-0 Diego Costa (41.)

Levante – Granada klo 20

Málaga – Real Betis klo 22