Madridin alueen paikallispelissä Real Madrid saalistaa kolmea pistettä Rayo Vallecanon vieraana. Onko kotijoukkue Rayolla minkäänlaisia mahdollisuuksia?

Loukkaantumiset

Rayo Vallecano

Leonel Galeano
Zé Castro
José Carlos
Seba Fernández
Nery Castillo (mahdollisesti pelikunnossa)
Ismael (mahdollisesti pelikunossa)

Real Madrid

Edelliset ottelut

Rayo Vallecano

Osasuna – Rayo Vallecano 3-1 (La Liga)
Rayo Vallecano – Real Valladolid 0-3 (La Liga)
Almería – Rayo Vallecano 0-1 (La Liga)

Real Madrid

Real Madrid – Sevilla 7-3 (La Liga)
FC Barcelona – Real Madrid 2-1 (La Liga)
Real Madrid – Juventus 2-1 (Mestarien liiga)

Edellinen keskinäinen ottelu

Real Madrid – Rayo Vallecano 2-0 (La Liga, 17.2.2013)

Arvio

Rayo Vallecano isännöi Real Madridia lauantai-iltana. Kovin paljon suurempaa kontrastieroa La Ligassa ei voi saada aikaan. Rayo on Madridin lähiöalue Vallecasin seura. Stadion Campo de Vallecás vetää vajaat 15 000 katsojaa. Real Madrid on perinteinen Espanjan hallinnon edustaja. Taloudellisesti ja urheilullisesti menestynyt suurseura. Karrikoidusti Real edustaa kaikkea sitä, mitä Rayo ei edusta.

Jos mietitään itse peliä, eniten iltaa odottaa todennäköisesti Xabi Alonso. Keskikentän ankkuri tuli vaihdosta sisään Sevillaa vastaan, mutta nyt hänelle on povattu paikkaa avauskokoonpanossa. Ensimmäistä kertaa pitkän loukkaantumisen jälkeen. Muilla pelipaikoilla saatetaan nähdä vähemmän peliaikaa saaneita, sillä päävalmentaja Carlo Ancelottin ajatukset lienevät jo tiistain Mestarien liiga -ottelussa.

Vaikka Real pelaisi täysin kakkosmiehistöllä, Rayo todennäköisesti kaatuisi. Siinä missä Real on Clásico-tappiosta huolimatta löytänyt hyvän pelivireen, Rayo on hävinnyt kaksi peliä putkeen. Sekä maalinteko että puolustaminen ovat tuottaneet suurta tuskaa. 11 ottelussa Rayo on tehnyt vain kahdeksan maalia. Omaan päähän on kolissut peräti 27 kertaa. Tilastot eivät lupaa kovin hyvää, kun vastaan asettuu Real Madrid. Vierasjoukkue voittaa 0-4.